4 Mart 2009 Çarşamba

BALIK BURCU MART AYI AŞK HAYATI


Balıklar , yeni bir yıla merhaba dememizin ardından iki ay geçti bile zaman çok çabuk geçiyor. 18 Şubattan bu yana bir çoğunuz doğum gününü kutladı, diğerleriniz de bu ay kutlamış olacaklar. Hepinizin doğum günü kutlu olsun.
Aşk ve İlişkiler
8 Mart – 25 Mart tarihleri arasında etkili olacak ilişki evinizin yöneticisi Merkür gezegeninin burcunuzdaki seyri, geçtiğimiz ay Kovada seyrederken hissedilen etkisine göre olumlu. O süreçte geçmişiyle ve geçmişte yaşadığı ilişkisiyle alakalı imtihanlardan geçen Balıklar, artık bir şeylere karar vermiş olmalılar. O şeyin adı, geçmiş geçmişte kalmalı. Evet aynen bu cümle. Çünkü ileriye adım atmak istiyorsanız, doğru düzgün bir aşk yaşamak istiyorsanız, görmek istediklerinize değil, ortadaki gerçekleri farketmeniz lazım. 2005 yılından beri gölgeniz gibi sizi izleyen Uranüs gezegeninin sesine kulak vermek gerekiyor. Eski mi yoksa yeni mi, alışkanlıkların mı sen mi daha önemlisin diyen sesini. Bu çok önemli sevgili Balıklar. Derseniz ki, biz eskiyi tamir ettik, şimdi daha mutluyuz. Tabi ki sözüm yok. Zaten ortada yapılacak iki seçenek var. Ya geçmişi tamir edip, bundan sonrasında üzülmeden yola devam diyeceğiz veya kendi seçimlerinizin ceremesini çekmeye devam edeceğiz.
Merkür gezegeninin Balık burcundaki seyri kimi zaman dağılmanıza yol açsa da, bu tarihler arasında ilişki konusunda olabildiğince gerçekçi davranmak gerekiyor.Ayrıca iletişimsel olarak partnerinizle veya yeni başlayabilecek ilişkinizle alakalı konularda herşeyi baştan konuşmakta fayda var. Abartısız, fazla iyimser düşünmeden ne varsa direkt olarak ortaya koymak. Artık kimse için kendinizden vazgeçmemek veya çekilenleri unutmadan gerekli dersleri alarak bundan sonrasında geleceğinizi düşünmek. Çünkü zaman hakikaten hızlıca geçip gidiyor. Bir bakıyoruz ki yolu yarılamak üzereyiz. İyi niyetin sınırlarını kalın bir çizgiyle belirlemek lazım. Şuraya kadar tamam ama burayı aşarsan ben de yokum diyecek kadar yürekli olmak lazım. Bazen iyi niyetli düşündüğümüz bir şey aslında kendimize yaptığımız eziyetten başka bir şey değildir. Onun için lütfen gerçekçi düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Böylelikle bu dönemi kolayca atlatabilirsiniz.
Ayrıca Venüs gezegeninin geri hareketini unutmayalım. Her ne kadar sizler için anlamı parasal konularda olsa da, Venüs değerlerimizin göstergesi olduğundan, aşk da en büyük kıymetimiz olduğuna göre çok iyi düşünmek, ilişkinizi gözden geçirmek, akıllıca hareket etmek hakikaten önem teşkil ediyor. İlişkisinde sorun olanların da mutlaka enine boyuna oturup partnerleriyle konuşmaları, bu geri hareket süresince ciddi manada gözden geçirmelerde bulunmaları gayet faydalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LÜTFEN YORUM BIRAKINIZ,ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, STİLPERİSİTweet