19 Şubat 2009 Perşembe

ALIŞVERİŞKOLİK MİSİNİZ?




İnanılmaz bir renk cümbüşü ,bu kadar rengi bir arada asla kullanmayız değil mi?''
Confessions Of A Shopaholic''
Rebecca Bloomwood, New York’un göz kamaştırıcı dünyasında yaşayan neşe dolu bir kızdır. Alışveriş konusunda gerçekten iyidir – hatta belki biraz fazla iyidir. Sürekli takip ettiği moda dergisinde çalışmanın hayalini kurar ama derginin kapısından bile adımını atamaz. Ta ki, aynı yayın grubunun çıkarttığı bir finans dergisinde köşe yazarlığını kapıncaya kadar… Sonunda hayalleri gerçek olmuştur ama tam bir alışverişkolik olan geçmişinin, geleceğini mahvetmemesi için olağanüstü çaba harcaması gerekecektir.
Yönetmenliğini P.J. Hogan’ın (“My Best Friend’s Wedding”) üstlendiği filmin başrolünde “Wedding Crashers”tan tanıdığımız Isla Fisher oynuyor. Senaryosunu Tim Firth ile Tracey Jackson’ın yazdığı filmin konusu, Sophie Kinsella’nın “Confessions of a Shopaholic” ve “Shopaholic Takes Manhattan” adlı kitaplarından uyarlandı.
Isla Fisher’ın portresini çizdiği rengarenk karakter Rebecca Bloomwood’un giysi tasarımlarını ünlü kostüm tasarımcısı Patricia Field hazırladı. Meryl Streep’li “The Devil Wears Prada”daki çalışmasıyla Oscar adaylığı alan Patricia Field’ın altı kez de TV Oscar’ı Emmy adaylığı var. Bu altı adaylıktan beşini “Sex and the City”deki çalışmasıyla aldı. Ünlü dizinin 2002 sezonundaki çalışmasıyla da Emmy kazandı. Patricia Field,“Sex and the City”nin sinema filmi uyarlamasında da çalıştı.
Sophie Kinsella’nın yazdığı “Alışverişkolik - Shopaholic” serisi kitaplarının dünya satışı 15 milyona ulaştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LÜTFEN YORUM BIRAKINIZ,ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, STİLPERİSİTweet