16 Mart 2009 Pazartesi

BURÇ PERİLER. 2



TERAZİ BURCUNUN PERİSİ HOLDA:
Holda perisi fırsatlar yakalamanızı sağlayan Sylph'lerin perisidir. Doğduğunuzda kulağınıza şunları fısıldar:
Her zaman ahenkli, uyumlu bir yaşamınız olacak. Güzel ve çekici olacaksınız .Ruhunuz hep taze kalacak Bunalımlara karşı koyacaksınız.
AKREP BURCUNUN PERİSİ ESTRELLA :
Estrella, mitolojide aşkta beklenmedik şans getiren deniz kızlarının yani Ondin'lerin prensesidir. Doğduğunuz zaman, bu peri kulağınıza şunları fısıldar:
Her zaman küllerinden yeniden doğan Phoenix yani Anka kuşu gibi güçlü olacaksınız .Hayattan büyük zevk alacaksınız . Hayatın gizemli yanlarını çözeceksiniz . Sezgileriniz size rehberlik edecek. Dağları yerinden oynatacak kadar güçlü olacaksınız.
YAY BURCUNUN PERİSİ GLASTING :
Glasting perisi, mitolojide bilgelik perisi olarak tanınan ejder ruhunun perisidir. Glasting perisi doğduğunuzda kulağınıza şunları fısıldar:
Çok iyimser olacaksın . Rüyalarını gerçekleştirmek için dünyanın öbür ucuna gitmekten çekinmeyeceksin. Tutkulu, hırslı olacaksın. Affedici olacaksın. Çok büyük bir yaşama enerjisine sahip olacaksın .
OĞLAK BURCUNUN PERİSİ TİTANYA:
Titanya, altındaki hazineleri koruyan elflerin Kraliçesiymiş, doğarken kulağınıza şunları fısıldadığına inanılıyor:
Hafızan bir fil kadar güçlü olacak, yalan söylemeyeceksin, cesur olacaksın, çabuk ve iyi öğreneceksin, hassas olacaksın.
KOVA BURCUNUN PERİSİ ARIEL :
Mitolojide, Ariel, neşe ve mizah anlayışı sağlayan Sylph prensesine verilen isimdir. Doğduğunuzda Ariel perisi kulağınıza şunları fısıldar:
Nereye gidersen git orada iz bırakacaksın, çok yaratıcı olacaksın, büyük bir sanatçı olacaksın, sana ihtiyaç duyan herkese yardım edeceksin, çok zeki olacaksın.
BALIK BURCUNUN PERİSİ SELKİE :
Selkie, mitolojide Ondine'lerin yani deniz kızlarının prensesidir, genellikle yanında bir fok balığıyla resmedilir, evlerimize ahenk ve neşe getirir. Doğduğunuzda sizin kulağınıza şunları fısıldar:
Altıncı bir duyuyla ödüllendirileceksin Her şeye uyum sağlayabileceksin Sanatçı bir ruhun olacak Çok hoşgörülü olacaksın .Ruhsal aleme çok ilgi duyacaksın...

2 yorum:

  1. Akrep burcuyum,insanlar duyunca irkiliyor..ama bkın ne kada güzel anlatmış Estrella...Gerçekten doğru ama....TEŞEKKÜRLER

    YanıtlaSil
  2. bu periler işi biliyormuş.güzel şeyler fısıldamışlar sana da:))

    YanıtlaSil

LÜTFEN YORUM BIRAKINIZ,ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, STİLPERİSİTweet