14 Mart 2009 Cumartesi

BURÇ PERİLERİ

SiZiN DOGUM PERiNiZ HANGiSi BiLiYOR MUSUNUZ?

Eski çağlarda insanların doğduğu zaman kulağına sihirli sözcükler fisildayan perilerin olduğuna inanilırmış, bir tür burç perileri oluyor yani. İnanıp inanmamak size kalmış ben benimkine ve anneminkine baktım doğru çıktı..Sizde okuyun eğlenin.

KOC BURCUNUN PERISI PARADISE:
Paradise yani Cennet isimli perinin engelleri ortadan kaldiran Salamanderlerin (bir tur kertenkele, ejderha) ruhlarinin prensesi olduğuna inanılır, o yüzden bir kertenkele resmiyle temsil edilir. Ateş elementinin sembolüdür. Doğduğunuzda bu peri kulağınıza şunlari fısıldar: Çok canlı ve hayat dolu olacaksınız. Her şeye meydan okuyacaksınız . Başkalarının cesaret edemeyecekleri şeylere cesaret edeceksiniz . Dullara ve öksüzlere yardim edeceksiniz.

BOGA BURCUNUN PERISI VIVIAN:
Vivian, mitolojide maddi zenginlik getiren, yeraltındaki hazinelerin bekçisi cüce gnome'lerin prensesidir, doğduğunuzda kulağınıza şunlari fısıldar: Dolu dolu bir hayat yaşayacaksın. Çok hassas biri olacaksın. Bülbül kadar güzel sesli olacak, sarkı söyleyeceksin .Comertliğinle kalpleri kazanacaksın .Güçlü olacaksın.

IKIZLER BURCUNUN PERISI MELIOR:
Melior, neşe ve mutluluk elflerinin prensesidir, doğum anınızda Melio kulağınıza şunları fısıldar: Ebedi gençliğin sırlarına her zaman vakıf olacaksınız . Parlak bir zekanız olacak . Hayal gücünüz sizi büyülü yerlere ulaştıracak.

YENGEC BURCUNUN PERISI MELUSINA:
Mitolojide, Melusina, gerçek aşkı getiren Ondine, yani deniz kızlarının perisidir. Doğduğunuz zaman Melusina, kulağınıza şunlar fısıldar: Kalpleri acıyla dolu olanlara yardım edeceksiniz .Çocukları çok seveceksiniz . Sihirli ve yaratıcı bir dünyanız olacak . Çok güçlü sezgilere sahip olacaksınız . Nazik ve şefkatli olacaksınız .

ASLAN BURCUNUN PERISI MORGAN:
Morgan, mitolojide büyük fikirleri gerçekleştirmenizi sağlayan ejder ruhunun prensesidir. Doğduğunuz zaman bu peri kulağınıza şunları fısıldar: Güçlü bir kişiliğiniz olacak ahlaki değerlere çok bağlı olacaksınız . Hayatın iniş çıkışlarına dayanacaksınız . Çok alçakgönüllü olacaksınız . Arkadaşlarınıza hep yol göstereceksiniz .

BASAK BURCUNUN PERISI URGANIA:
Mitolojide, Urgania, talih ve para getiren yer altı hazinelerinin koruyucu elflerinin prensesidir. Doğduğunuzda Urgania perisi kulağınıza şunları fısıldadı. Her zaman cok sanslı olacak deyim yerindeyse hep dört ayağınızın üstüne düşeceksiniz. Keskin gözünüz hiçbir ayrıntıyı kaçırmayacak. Asla pes etmeyeceksiniz. Eviniz büyülü bir krallık olacak. Vazifelerinizi asla ihmal etmeyeceksiniz.



6 yorum:

  1. ee diğer burçlar nerdee=(((

    YanıtlaSil
  2. onlarda pazartesi artık.tekrar beklerim:))

    YanıtlaSil
  3. benim ki urgania.annem de paradise ve çok uyuyor.nasıl oluyo bilmiyorum ama...ya senin ki hilal uyuyor mu

    YanıtlaSil
  4. benimki MELUSINA, ve çok uyuyor. Çocukları çok seviyorum ve güçlü sezgilere sahibim. Çok hoşuma gitti! Ama biraz korkutucu bişeye benzio galiba :P
    http://surrealistbeachcombers.co.uk/images/melusina_1_%5B1%5D.jpg

    YanıtlaSil
  5. çok eğlenceli bişey.niye korkutucu ki bakıyorum şimdi.

    YanıtlaSil

LÜTFEN YORUM BIRAKINIZ,ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, STİLPERİSİTweet