28 Mart 2009 Cumartesi

CNBCE DERGİYİ UNUTMAYIN



Tehlikelerle dolu, bir o kadar da eğlenceli sahnelerin peş peşe ekrana geleceği özel bölüm Chuck Versus the Third Dimension’la Chuck, sadece tarih yazmakla kalmayacak, tarihçilerin de ileride Chuck’ı yazmasına vesile olacak. Zira Chuck, bir bölümünün tamamı üç boyutlu olarak ekranlara gelen ilk televizyon dizisi unvanını resmen kazanmış durumda.
Başlangıçta ajanlıkla uzaktan yakından bir ilgisi olmamasına rağmen kısa sürede işin püf noktalarını kapan Chuck, bu bölümle dijital çağa en yakışan ajan olduğunu da kanıtlamış oluyor. Bu başarının en büyük pay sahipleri ise hiç kuşkusuz yaratıcılıkta sınır tanımayan dizinin yapım ekibi… Chuck’ın üç boyutlu özel bölümünün özel konuğu Dominic Monaghan. Sinemaseverler onu Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden çok iyi hatırlayacaklar. Frodo’nun en samimi üç Hobbit arkadaşından biri olan Merry olarak hafızlara kazınan Monaghan daha sonra Lost dizisiyle televizyon ekranlarına taşıdı ününü.



Dizinin baş karakterlerini canlandıran üç oyuncu Zachary Levi, Yvonne Strahovski ve Adam Baldwin dizinin bu bölümünü, size CNBC-e Dergi’yle birlikte ulaşan özel 3D gözlükleri takarak hep beraber izlediler. Levi, bu gözlüklerin sıradan bir medya numarası olmadığını, tam tersine insanın içindeki dikizleme içgüdüsünü oldukça hareketlendirdiğini söylüyor.
haber kaynağı http://www.cnbce.com/
TV'de 3D Keyfi, Chuck ile 13 Nisan'da CNBC-e'de. Üç boyutlu bölümü izlemek için özel gözlük ise CNBC-e Dergi Nisan sayısında herkese hediye. 3D kapaklı CNBC-e Dergi'de Chuck ile ilgili sayfalara bakarken gözlüğünüzü takmayı unutmayın.

4 yorum:

  1. Ayy cok enterasan keske turkiye'de olsamda bende iszlesem.

    YanıtlaSil
  2. capricecim inan aklıma sen gelmiştin.burda olsa seyrederdi diye:)))

    YanıtlaSil
  3. evet evet.. ben de dün reklamlarda gördüm. sıkı bir chuck hayranı olarak ben de almalıyım :)

    YanıtlaSil
  4. o zaman kaçırma hayatım ben hiçseyretmedim diziyi.ama ilgimi çekti şimi sen de öyle diyince:)

    YanıtlaSil

LÜTFEN YORUM BIRAKINIZ,ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, STİLPERİSİTweet