19 Mart 2009 Perşembe

MAGNUM VE EVA MENDES


Küba asıllı ABD'li oyuncu Eva Mendes reklam filminde rol almak üzere Nisan ayında Türkiye'ye gelecek.





2009 yılında gösterilecek reklam filmlerinde, geçtiğimiz yıl Victoria's Secret tarafından ''dünyanın en çekici kadını'' olarak ilan edilen Eva Mendes yer alacak. Küba asıllı Amerikalı Eva Mendes, adını rol aldığı birçok Hollywood yapımı filmle duyurdu. Mendes, ''İlk Gün'', ''Zaman Tükeniyor'', ''Bir Zamanlar Meksika'da'', ''Daha Hızlı Daha Öfkeli'', ''Her Şey Parayla Güzel'', ''Takıldım Sana'', ''Gecenin İki Yüzü'', ''Kadınlar'' ve ''The Spirit'' filmlerinde rol aldı.

Bugüne kadar reklam filmlerinde dünyaca ünlü yıldızlarla çalışan Magnum’un, bu seneki dünya yüzü Eva Mendes oldu. Reklam filmi Nisan ayında Türkiye’de çekilecek.



Eva Mendes Kimdir?


Küba asıllı Amerikalı Eva Mendes Miami’de doğdu, Los Angeles’te büyüdü. Oyuncu olmasaydı iç mimarlığı tercih edeceğini söyleyen Mendes, İngilizce ve İspanyolca biliyor. 2008 Sonbaharında kendi ev tekstil markası ‘Vida’yı iç mimarlığa duyduğu tutkuyla yarattı. Victoria’s Secret tarafından 2008 yılında “en seksi ünlü” seçilen Eva Mendes, halen Los Angeles’te yaşıyor.
Will Smith ve Kevin James ile birlikte gişe rekorları kıran ‘Aşk Doktoru’ filminde rol aldı. Bu yıl Nicolas Cage ile beraber oynadığı ‘Bad Lieutenant’ filmiyle beyazperdede görünecek










6 yorum:

  1. Hem vucudu hemde yuzu cok seksi bu kadinin

    YanıtlaSil
  2. Bende çok beğenirim bu kadını, çok sexy bir havası var!

    YanıtlaSil
  3. şu alttaki resimde süper çkmış.

    YanıtlaSil
  4. Bu kadın inanılmaz bişey. Allah özene bözene yaratmış :)

    YanıtlaSil
  5. bence de hoş bi kadın, bazı resimlerde özellikle çok beğeniyorum.. ama onu magnum reklamında görsem sanırım magnum yemekten vazgeçerim :P bi yanda onun ince vücudu bi yanda 300 kalorilik koca magnum.. :Pppp

    YanıtlaSil
  6. tam türk hatunu yaaa:)

    YanıtlaSil

LÜTFEN YORUM BIRAKINIZ,ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, STİLPERİSİTweet