24 Nisan 2009 Cuma

BEYONCE TARZI

Siyah mı , Beyaz mı ?


Biz hep siyah kıyafetler bizi zayıf, beyaz ve açık renklerin ise olduğumuzdan bile kilolu gösterir diye biliriz. Beyance ise beyaz takımıyla incecik görünüyor. Fotograf hilesi var mı bilmiyorum ama belki de siyah tenli insanlarda belki tam tersi geçerlidir. Belki de onları beyaz zayıf gösteriyordur , olabilir mi acaba böyle bir şey?



6 yorum:

  1. beyonceun beyaz içinde ince görünmesinin sebebi eteğin tombul tombul bacaklarının en kalın üst kısımlarını kapatması, belindeki kemer kısmı ile ince olan belini one çıkarması ve kocaman gögüslerinde insanları sisman gosterdigini dusunursek o kocamanlıgı beyaz elbisenin kapatiyor olmasi.

    YanıtlaSil
  2. Evet katılıyorum beyaz elbisesi bacaklarını kapamış ve zayıf göstermiş. Yada şöyle diyelim beyaz elbise Beyonce'un her tarafını kapatmış ve zayıf göstermiş, siyahta ise kabak çiçeği gibi açılmış ve bütün fazlalıklar dışarıda... Yani neymiş Beyonce biraz kapalı giyinse daha zayıf gözükecek kanımca :)))))
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. sana katılmıyorum:)bence haftanın şıkları arasında yer alması lazımdı:)sevgiler....

    YanıtlaSil
  4. yorumlarınız için tşk ler arkadaşlar.
    emin kartal beyaz elbise gerçrkten şık bence de:)

    YanıtlaSil
  5. Güzel her zaman güzeldir.çuval giyse yakışır :) ikisi birbirinden güzel.Model seçimi,tazr göz yanıltabiliyor tabiiki.sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  6. Beyaz elbise çok asil durmuş ama siyah olan da balık eti malık eti farketmez gayet seksi olmuş...

    YanıtlaSil

LÜTFEN YORUM BIRAKINIZ,ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, STİLPERİSİTweet