4 Nisan 2009 Cumartesi

CANNES YAKLAŞIYOR

Disney Pixar stüdyolarının, yapımı John Lasseter’ın gözetiminde tamamlanan yeni animasyon filmi “Yukarı Bak” Disney Digital 3 D formatıyla, 62. Cannes Film Festivali’nin 13 Mayıs 2009 Çarşamba günü gerçekleşecek açılış töreninde gösterilecek film olacak.


İlk kez bir animasyon filmi 3 D olarak Cannes Film Festivali’nin açılış töreninde gösterilecek. UP, ABD’de 29 Mayıs Cuma günü, Fransa’da da 29 Temmuz’da gösterime girecek. 16 Ekim 'de dublajlı olarakTürkiye'de gösterimde olacak.Yukarı Bak - Up”, hayatı boyunca yaşamak istediği macera hayalini gerçekleştirmek için evine binlerce balon bağlayıp Güney Amerika'nın vahşi doğasına doğru yolculuğa çıkan 78 yaşındaki baloncu Carl Fredricksen'ın hikayesinin anlatıldığı yeni bir komedi. Ancak Carl, yolculuğa başladıktan sonra en büyük kabusunu da yanında götürmekte olduğunu fark eder: 8 yaşındaki, fazlasıyla iyimser bir doğa kaşifini ...

Cannes Film Festivali, 13 Mayıs Çarşamba gününden, Pazar 24 Mayıs 2009’a kadar devam edecek. Jüri başkanı Fransız aktris Isabelle Huppert.

2 yorum:

  1. Bu animasyon filmini mutlaka seretmek isterim,çok keyifli bir konusu var,hele şu yukarıdaki resim,ne güzel,ev balonlarla gökyüzüne uçuyor..:))Cannes film festivali açılışı da harika oluyor,herkes birbirinden güzel ve şık...Kaçırırsak Stilperisinden takip ederiz :)))

    YanıtlaSil
  2. :))) tabi canım.balonlara bende bayıldım.güzel ötesi olmuş.sevgiler:))

    YanıtlaSil

LÜTFEN YORUM BIRAKINIZ,ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, STİLPERİSİTweet