20 Nisan 2009 Pazartesi

MAVİ ÇANTA

Victoria Beckham yine çocukların tutmuş elinden alışverişe çıkmış. Pazar günü objektiflere takılan bu görüntüler Grove Shopping Center , Los Angeles 'ta çekilmiş. Victoria açık mavi renkte Hermes Birkin çantası ve Christian Louboutin siyah botlarıyla, elbisesi de yukardan aşağıya fermuarlı bir model.


Bizde mecbur kalmadıkça iki erkek çocukla pek alışverişe çıkılmaz, cesaret edilmez. Çünkü her biri ayrı bir yere saldırır, ne görse ister, ağlar. Başa çıkılmaz yani bizim çocuklarla ama yabancıların çocukları öylemi. Nasıl yetiştiriyorlarsa onların o varlık içinde bile çocukları hiç şımarık olmaz . Şımarıklık bizim ülkeye mahsus bir olgu galiba.



Bu da çantanın yakından görünüşü, bu sene de bir mavi çanta modasıdır almış başını gidiyor. Ben henüz alışamadım herhalde pek de hoşuma gitmiyor çünkü.


4 yorum:

  1. Bu çocukları Victoria'nın doğurduğuna inanasım gelmiyor.

    YanıtlaSil
  2. ayrıca bu ünlülerin çocuk doğurma merakıda ilginç.çok para olunca çocuklarına kalsın adın yürüsün istiyor herhalde insan.bide o paralar eleleme kalmasın diye bence...

    YanıtlaSil
  3. Bence bizimkiler doğru yapıyorlar canım,yazık minicik çocukların ne işi var alışverişte..Anne zaten ünlü,etrafı tıklım tıklım insan dolu,bir de çocukları sürüklüyor yanında..Olmaz 1..
    Mavi çanta olmamış 2..
    O kuş yuvası gibi kabarık saçlar olmamış 3..
    (Galiba fotoğraftan öyle,kafa kocaman çıkmış):))

    YanıtlaSil
  4. yok canım o kadar zayıf ki koca kafa kalddı.bütün dünya dalga geçiyor bu haliyle ama o kendini güzel sanıyor:)

    YanıtlaSil

LÜTFEN YORUM BIRAKINIZ,ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, STİLPERİSİTweet