16 Nisan 2009 Perşembe

NERDE BU BEBEK




Çok yeni anneler ve yakın zaman da anne olacak bayanlar, hummalı bir araştırma içindedirler şimdi. Her anne bebeği için en iyisini, en güzelini ister. İmkanlar elverdiğince de ya satın alır yada kendi el emeği ile bebeği için bir sürü güzel şey hazırlar. Eskiden ve hatta şimdilerde de köylerde, tarlalarda, hem iş yapıp hem de bebeklerini bakmak zorunda olan annelerin çocuklarını taşımak için kullandıkları bu yöntem son yıllarda moda oldu. Bu yöntemle hem kollarınız fazla ağrımadan bebeğinizi taşıyabiliyorsunuz hem de bebek size çok yakın olduğu için sakin ve mutlu oluyor.

Bir çok modeli olan bu askıların kullanılmasında en dikkat edilecek konu güvenlik meselesidir. Sağlamlığından emin olmadan bebeğimizi bu şekilde taşımamak gerekir. Bazen, belkide herzaman bebek ve ihtiyacı olan malzemeler taşıyamayacağımız kadar çok olur. Hepsini birden kontrol edemeyiz, işte bunu önlemek için de bir model var. Hem kanguru aynı zamanda da çanta. Gayet kullanışlı görünen bu model aradığınız şey olabilir. Devamı ve çok çeşitli modelleri görmek için <<<<<<


1 yorum:

  1. Anne kucağı deniliyor bunlara ve harika bir şey..Oğlum bebekken ben onu hep böyle taşırdım,çıkartıp bir yere koyunca ağlardı..Fena alıştırmışım..Evi süpürürken bile oğlanı anne kucağına koyup süpürüyordum,o gürültüde hemen uyuyordu..

    YanıtlaSil

LÜTFEN YORUM BIRAKINIZ,ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, STİLPERİSİTweet