25 Nisan 2009 Cumartesi

ODTÜ TİYATRO ŞENLİĞİ

ODTÜ'de şenlik var!
Tiyatro gruplarının önemli buluşma platformlarından biri olan ‘ODTÜ Tiyatro Şenliği' 24 Nisan-3 Mayıs 2009 tarihleri arasında ODTÜ Mimarlık Amfisi’nde düzenleniyor. Ankara'lıyız şu anda malum. Onun için bu tip etkinlikleri Ankara'lılarla paylaşmak istedim. Gençler takip ediyorlardır ama diğer üniversitelerde ki arkadaşlar sınavdı, projeydi derken kaçırabilirler bizden hatırlatması.



ODTÜ Oyuncuları’nın ev sahipliğini üstlendiği ODTÜ Tiyatro Şenliği, “ŞENLİK ‘09” adıyla ODTÜ Mimarlık Amfisi’nde düzenleniyor. Şenlik bu yıl Adana, Mersin, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Van, Tahran ve Hatay’dan 20’yi aşkın toplulukla gerçekleştirilecek.
Şenlik programında üniversite tiyatro topluluklarının, üniversite dışında tiyatroyla uğraşmakta olan amatör toplulukların, tiyatro öğrenimi gören öğrencilerin ve yarı profesyonel toplulukların oyunlarına yer veriliyor.
Şenlikte, oyunların yanı sıra Ayşegül Yüksel, Süreyya Karacabey, Kadir Çevik veHasan Erkek’in söyleşileri, gölge tiyatrosu, oyunculuk ve ışık atölyeleri de yer alacak.

1966 yılında tiyatro şenliklerine başlayan ODTÜ Oyuncuları, her yıl geleneksel olarak düzenleyeceklerini belirttikleri tiyatro şenliklerinin amacını etkileşimi daha geniş kılmak, katılan toplulukların tiyatroyu ele alışlarındaki farklılıkları görerek tiyatroyla uğraşma amaçlarını sorgulamalarını sağlamak ve güçlenmelerine yardımcı olmak olarak belirledi.
haber kaynağı ntv

İletişim ve detaylı bilgi için: tiyatro@metu.edu.tr - http://www.odtuoyunculari.metu.edu.tr/



3 yorum:

  1. sen yayınlamasan hiç haberim olmayacaktı,çok sağol canım..programı öğrenip gitmeliyiz mutlaka..

    YanıtlaSil
  2. ODTÜ mimarlık fakültesi harika bir mimariye sahip. Etkinlik için seçilebilinicek en iyi yer.

    YanıtlaSil
  3. canım benim sensiz bu sanal alem çok sıkıcı,ne zaman geliyorsun:(

    YanıtlaSil

LÜTFEN YORUM BIRAKINIZ,ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, STİLPERİSİTweet