16 Nisan 2009 Perşembe

SANTANA BİLETLERİNE SON 2 GÜN

Carlos Santana biletleri satışa çıkıyor .
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 6 Temmuz Pazartesi günü Turkcell Kuruçeşme Arena’da düzenlenecek Carlos Santana konserinin biletleri 18 Nisan Cumartesi günü satışa çıkıyor. Biletler 18 Nisan Cumartesi günü saat 10.00’dan itibaren Biletix ve İKSV merkezinden temin edilebilecek.
Carlos Santana’nın İstanbul konserinin bilet fiyatları, genel giriş 90 TL, sahne önü 250 TL olarak belirlendi. Konsere bilet almak isteyen ilk bin kişi, biletlerini bu fiyatlardan alabilecek.İKSV, 50 yıla yaklaşan müzik kariyerinde 13 Grammy ödülünün yanı sıra çok sayıda altın plak ve müzik ödülünün de sahibi olan Carlos Santana’yı, 20 yıl sonra tekrar İstanbul’da ağırlayacak.Santana’nın 1999 yılında çıkan 8 Grammy ödüllü, efsanevi “Supernatural” albümüyle beraber bugün dünya üzerinde milyonlar satan toplam 32 albümü bulunuyor. Santana ve grubunun, “Black Magic Woman”, “Smooth”, “Love Of My Live”, “Oye Como Va” ve “Jingo” en sevilen şarkıları arasında yer alıyor.

5 yorum:

  1. Biletimi alıcağım ben ordayım :)

    YanıtlaSil
  2. ben ankaradayım gidemiycem malasef:(((

    YanıtlaSil
  3. bayılırım santanaya ama gidemiyoruz yaa...şimdi bahar konserleri başlar belki ankarada,senin haberin var mı ne var ne yok,gidelim beraber..

    YanıtlaSil
  4. nette gezerken görürüz bi şey olursa,takipdeyim bambikurabiye:)

    YanıtlaSil
  5. Sağol Stilperisi,sen olmasan hiç konserlerden haberim olmayacak..Bloğunu sıkı sıkı takip edyorum ve ne var ne yok bilgi ediniyorum...

    YanıtlaSil

LÜTFEN YORUM BIRAKINIZ,ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, STİLPERİSİTweet