3 Nisan 2009 Cuma

KATY FENERBAHÇE'DE



Son dönemin hiç kuşkusuz 1 numaralı bayan pop starından bahsediyoruz... Çocukluğunda bir hayal tahtası yapan, hani şu Secret kitabında bahsedildiği gibi ve oraya Grammy aldığı hayali bir resim asan sanatçı yıllar sonra bu hayaline ulaşmış. Dünya starı Madonna'nın kendisi hakkında yaptığı küçücük , olumlu bir yorumla bakın yolu nasıl da açılmış.
‘I Kissed A Girl”, ‘Hot’N Cold’, ‘One Of The Boys’ gibi parçalarıyla Amerika ve Avrupa’da bomba etkisi yaratan ve haftalarca dünya müzik listelerinde 1 numarada kalan Katy Perry dünya turnesi “The Hello Katy Tour” kapsamında İstanbul’a geliyor!
Başarısını Grammy ve Brit Awards performanslarıyla pekiştiren parçalarının sözleri ve yaşam tarzıyla da dünya gençliğinin idolu haline gelen Katy Perry, UNILIFE organizasyonuyla 9 Temmuz akşamı İstanbul’da Fenerbahçe True Blue’da Türkiye’deki ilk konserini verecek.
Muhteşem manzarası ve konumu ile Anadolu Yakası’nın ilk ve tek açık konser merkezi haline dönüşecek True Blue, bu yaz dünyaca ünlü starları yine UNILIFE organizasyonları ile ağırlayacak..
Biletler şu anda indirimli satılıyor, 60 ve 100 tl arasında , aman kaçırmayın arkadaşlar.

2 yorum:

  1. Ankara'ya gelenler yok mu yaa,gidelim beraber konserlere...

    YanıtlaSil
  2. evet ne güzel olurdu,istanbul'a mı gitsek acaba.:)) Ankara'yada birileri gelir elbet gideriz canım.takip edelim bari bambiciğim.

    YanıtlaSil

LÜTFEN YORUM BIRAKINIZ,ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, STİLPERİSİTweet