10 Nisan 2009 Cuma

YENİ MİM

Çiçeklerin dansı arkadaşım beni en sevdiğiniz köşe sorusuyla mimlemiş, sağolsun varolsun . Bende onun blog konseptine uygun bir cevap vermiş olacağım. Çünkü bir köşesini değil her köşesini ayrı sevdiğim Çeşme'de ki evimizin bahçesi, benim sen sevdiğim yer. Begonvillerde pembe beyaz açtımı tadına doyum olmaz bahçemizin.





NOT: Bu resimler bahçemizin sonbaharda ki en çiçeksiz, renksiz hali, aslında ilkbaharda yani şimdi bir kaç hafta içinde çok güzel olacak. Bu yıl baharda gidebilirsem çok daha güzel fotograflar çekebilirim.

8 yorum:

  1. Sevgili Nıllysen;göstermiş olduğunuz büyük incelik ve zerafet karşısında,çok duygulandık ve mutlu olduk.Çiçeklerin Dansı,büyük bir onur ile mimi kabul eder ve sonsuz teşekkürlerini sunar.Her zaman büyük bir beğeni ile izlediğimiz blogunuzdaki çalışmalarınızda bizde size başarılar dileriz.

    YanıtlaSil
  2. rica ederim çiçeklerin dansı,beğeneceğinizi tahmin etmiştim.bende size başarılar diliyorum:)

    YanıtlaSil
  3. canım benim bahçeye bayıldım bende çok güzel ne güzel kafa dinlenir mis gibi çiçek kokularının arasında

    YanıtlaSil
  4. evet şirinem şimdi orda olmak vardı:)

    YanıtlaSil
  5. alaçatıdaki güzel bahçenize hayran kaldım...ama bu arada 10 sene önce ailece yaşadığımız , marmaristeki evimizide yaşar gibi oldum... müşterek güzelliklerimizin olduğunu gördüm...iyi günler hanımefendi...saygıllarımla....

    YanıtlaSil
  6. marmarisi de çok severim,yeşilin mavinin her tonu ordadır.ziyaretiniz iin tşk ler adsız:)

    YanıtlaSil
  7. evet bizimkiler yaz kış oturuyorlar orda,serapçım.

    YanıtlaSil

LÜTFEN YORUM BIRAKINIZ,ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, STİLPERİSİTweet