18 Nisan 2009 Cumartesi

ZAMAN ÇOK MU ACIMASIZ




Mickey Rourke ve Kim Basinger: 9 1/2 Weeks, 9.5 Hafta filminden 23 yıl sonra tekrar birarada.

Psikolojik, erotik hatta sado mazoist bir aşk hikayesiydi. Mickey Rourke, belki şimdi 90 yıllarında doğanlar inanamayacak ama bir ilahtı. Herkes ona aşıktı. Kim Bassinger yine öyle süper güzel bir kadındı. Yine güzel ama yıllar onuda yıpratmış. Haliyle çünkü Kim 55, Mickey ise 56 yaşında şu anda. Mickey'nin güreşçi olmasının da etkisiyle yüzü gözü dağılmış artık, son yıllarda başarılı işlere imza atan aktör küllerinden doğmaya çalışıyor.





4 yorum:

  1. zaman...insan düşünüp baktığında çok acımasız..

    YanıtlaSil
  2. Kadınların estetik şansını da göz önünde bulundurunca, zaman karşı durmaakta sanki daha şanslılar. Fakat Mickey bokstan mıdır bilemem ama zamana yeniliyor olduğu kesin. Bakalım bize neler olacak?

    YanıtlaSil
  3. Eski resimlere bakıp kıyaslayınca kötü oluyor...Kim Basinger hala fıstık gibi,yaşına göre çok güzel..Mickey Rourke için aynı şeyi söyleyemiyoruz..Gece hayatı,alkol,depresyon,uyuşturucu insanı erken yaşlandırıyor,spor da yapmadığı için hımbıl bir görüntü sergiliyor..Yani sadece estetik bir çözüm değil..Ama ikisin gençliklerinde çekilen şu ilk fotoğraf ne güzel,ne kadar tazeler değil mi?Hey gidi günler heyy...

    YanıtlaSil
  4. bence de zaman cozulemeyen tek kavram.. ya keske ınsanlara sadece 1 kerelıgıne zamanı gerıye alma sansı verılseydı...ahhhh keske..

    YanıtlaSil

LÜTFEN YORUM BIRAKINIZ,ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, STİLPERİSİTweet