28 Mayıs 2009 Perşembe

DİKKAT DOLANDIRICI VAR



Cevapsız aramaya geri dönerken dikkat !+393 ü aklınızda tutun yeter. Beni bu hafta 2 kere aradılar, tanımadığım numaraları geri aramam zaten ama siz de bundan sonra dikkatli olun arkadaşlar. Telefon numarasını merak edip internette aradım ve anında görüntü, dolandırıcılık çetesinin işiymiş.



Cep ya da Sabit telefonunuza +39319326 ile başlayan numaralardan (+39319326xxxx) gelen cevapsız aramaları *dikkate almayınız ve kesinlikle geri aramayınız.*Yeni bir dolandırıcılık yöntemi olan bu yöntem ile telefonunuz bir kez çalıyor ve kapanıyor.
Siz cevapsız çağrıyı gördüğünüzde numarayı geri arıyorsunuz.Karşınıza çıkan ve çeşitli dillerde konuşan robot ile yaptığınız görüşmenin*dakikası 50$* civarında bir rakam olarak kullandığınız hattın faturasına ekleniyor.!!! Bu arama tamamen yasal olduğu ve aramayı siz yaptığınız için kesinlikle itiraz etme şansınız bulunmamaktadır. !!!*

*Y.Kadri KAYA PTT Genel Telgraf Dairesi BaşkanlığıKargo Hizmetleri ŞubesiULUS / ANKARA




2 yorum:

  1. uyardığın için teşekkürler artık millet ne yapacağını şaşırdı!

    YanıtlaSil
  2. Aman tanrım,korkunç birşey,ben de duymuştum arkadaşlardan..Eşimi de arayıp kapatıp duruyorlar,Bulgaristan gibi bir yerin numarası dedi,geri aradığın zaman kontörler gidiyormuş..Bende çaldırıp kapatanları asla geri aramam ve tanımadığım numaraları açmam..Dikkatli olalım stilpericim:)

    YanıtlaSil

LÜTFEN YORUM BIRAKINIZ,ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, STİLPERİSİTweet