1 Mayıs 2009 Cuma

SPOR AYAKKABI MODELİ



Kendisini Unutturacak Hafiflikte: 173 gr!
PUMA, 2009 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda sunduğu 173 gramlık yeni L.I.F.T. ile günlük kullanım rahatlığı ile stil ve sporun kesiştiği noktada kendine özel bir yer ediniyor. Yükselen Trend: PUMA L.I.F.T. Yükselen L.I.F.T. trendinin etkileri sokakta şimdiden kendini göstermeye başladı. Havaların ısınmasıyla beraber trendin plaj ve havuzlarda da görüleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Ayakkabının uçurucu etkisi, koleksiyonun anahtarı Light Injected Foam Technology L.I.F.T.’ten (Hafifletilmiş Köpük Enjeksiyon Teknolojisi) geliyor. Bu yeni teknoloji sayesinde tüm fazlalıklar atılmış ve hafif, ergonomik, sürtünmeyi önleyen, nefes alabilen, yeni çağın ayakkabısı yaratılmış. 173 gramlık ağırlığın ne ifade ettiğini ve neden kendisini unutturacak hafiflikte dediğimizi L.I.F.T.’i ilk elinize aldığınızda ve giydiğinizde çok daha iyi anlayacaksınız ve şaşıracaksınız. Multifonksiyonel Koşu grubunun bir parçası olarak geliştirilen L.I.F.T, sporun yanı sıra, sokakta, ofiste, clubda, hatta plajda, kısacası her yerde giyilebilecek şekilde tasarlanmış. Ayakkabının üst bölümündeki hava gözenekleri, orta tabanı ve üstünde kullanılan yeni teknoloji ile sağlanan hafifliği, dikişsiz tabanı gibi pek çok üstün özelliğe sahip. Rengarenk L.I.F.T., sahip olduğu teknolojinin yanı sıra tasarımı ve renkleriyle stil ve teknoloji tutkunu “trendsetter”ların büyük ilgisini görüyor.
Gri ve siyah gibi temel renklerin yanı sıra, sarı, turkuaz ve koyu pembe gibi renk alternatifleri ile hayatınızı renklendirebilir, kendi stilinizi yaratabilirsiniz. Tam da spor ayakkabı ihtiyacım vardı, hemen baksam iyi olacak. Rahat bir spor ayakkabı bulmak benim için her zaman çok zor olmuştur, şimdi giydiklerim en az 5 yıllık. Ne kadar az spor yaptığım burdan anlaşıldı galiba...

1 yorum:

  1. mmmm,bence görüntüsü de güzel hafifliği de,ayaklarımız bu ayakkabılarla çok mutlu olurlar herhalde..Canım,benim bloğuma bir uğra,seni bir hoşgeldin sürprizi bekliyor:))

    YanıtlaSil

LÜTFEN YORUM BIRAKINIZ,ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, STİLPERİSİTweet