3 Haziran 2009 Çarşamba

MSN DE ASTROLOJİ SEANSI


MSN ile astroloji seansı! Bunu da yaptılar, aslında çok mantıklı geç bile kalınmış bir hizmet bu. Belki de böyle fal baktıranlar vardır da ben duymamışımdır. Telefonla fal bakan bir bayan vardı, telefonla fal bakılırsa msn le çok daha iyi bakılır. Süper fikir.

Divina'da ekonomik Astroloji seansları! Hiç kimse kendini bu kadar özel hissetmedi!
Artık teknoloji kullanarak evinizden astroloji seansı alabilir, görüntülü kamera ve mikrofon ile MSN veya SKYPE üzerinden sanki Divina'ya gelmişsiniz gibi birebir hizmet alabilirsiniz.
Divina'da Ata Nirun yönetimindeki Astrolog ekibi sizleri bekliyor. Üstelik sadece 50 TL'ye!
Ayrıca; Türkiye'nin duayeni Astrolog Ata Nirun'dan astroloji kurslarını da SKYPE üzerinden alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bilgisayarınızı açmak ve kağıdınızı, kaleminizi hazır bulundurmak!...
Ayrıntılı bilgi için 0 212 296 45 21 no'lu telefonu arayabilir, veya info@divinailetisim.com adresine mail atabilirsiniz.
(Bu kampanya sadece 3 hafta sürecektir ve randevular ile sınırlandırılmıştır.

5 yorum:

  1. canım yaa ben sana msn de,skype da,telefonda fal bakarım,nerde istersen,üstelik ücretsiz:))Bambi

    YanıtlaSil
  2. aaa öyle bir yeteneğinde mi var,hem de bedava iyiymiş:)...

    YanıtlaSil
  3. anacım inanlara için ideal.. sanırım 13 sene önce ben de böyle bir yıldız haritası çıkartmıştım. hatta televizyonlara falan çıkan biriydi. rezzandı sanırım adı.. ama orda anlattığı birşey çıkmadı , olmadı. ya yakınından bile geçmedi.. ben de inanmayı bıraktım :)

    YanıtlaSil
  4. hadi ya hiçbilemedi yani.aslında bilenler varda çok pahalı ödenecek gibi deil.hele bide bilmezse çok yazık olur.500 -600 gibi rakamlardan bahsediyorum.

    YanıtlaSil
  5. Güzel blogunuza, maydanoz blog topluluğu arasında tanıtımı için bir sayfa ayırdım, selamlar.

    YanıtlaSil

LÜTFEN YORUM BIRAKINIZ,ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, STİLPERİSİTweet