5 Mayıs 2009 Salı

OFF-ROAD YARIŞLARI














Hafta sonu Düzce'de düzenlenen off-road oyunlarına katıldık. Cumartesi gecesi arabalarda veya çadırlarda konaklanan etkinlikte herşey mükemmel düzenlenmişti , gerçekten çok memnun kaldık. İstanbul'dan ve Ankara'dan hatta Konya ve Samsun gibi illerdende katılım vardı. Yaklaşık 60 aracın katıldığı etkinlikle ilgili çok sayıda fotografa gezenbilir.com off-road düzce başlığının altından ulaşabilirsiniz.



7 yorum:

  1. Çok hoş ve eğlenceli.Sizin adınıza sevindim doğrusu:)Saygılar...

    YanıtlaSil
  2. valla jeep'i aldınız artık tutamayız sizi,bütün off-roadlar sizi bekliyor..Yarışmaya katıldınız mı?çok zevkli ve heyecanlı oluyordur..Bir de şu siyah 16 numara balıklama atlıyor suya,ne cesaret,vavvvw..Adam arabayı harcamış herhalde...Birinci oldu mu?Takip edebildin mi?

    YanıtlaSil
  3. biz yarışa girmedik,kıyamadık arabamıza.herkes öyle balıklama daldı.kızlarda vardı, hatta çok da iyi bi derece aldılar.16 nunmara birinci olamadı malesef.

    YanıtlaSil
  4. Haklısınız canım,tamiri,parçası falan çok masraf çıkartır...seyretmesi de keyifli..resimler de çok iyi çekilmiş,iyi yakalamışsın...Sponsor falan bulmadan yarışmaya katılmamak lazım herhalde...

    YanıtlaSil
  5. seyretmesi bile keyifli:) hatta oğlumu o çamurun içine bıraksam .. o daha da mutlu olur:)

    YanıtlaSil
  6. küçükleri bırak babalar bile o kadar mutlu olduki bu çamur havuzunda:))

    YanıtlaSil
  7. Siz kesin bu haftasonu gene off-road yapıyosunuz,süpersiniz,umarım bol resim çekeip yayınlarsın yarın canım..sevgilerr..

    YanıtlaSil

LÜTFEN YORUM BIRAKINIZ,ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, STİLPERİSİTweet